14 februarie 2010

Valentine`s Day

Pe langa formalitatile de "Bine v-am(m-am) regasit dragi prieteni" as dori sa fac o declaratie sincera in fata voastra si anume "Promit sa scriu cel putin 4 articole pe saptamana de Azi (14/02/2010) inainte" 
*verificati josul paginii pentru 
 SPECIAL DAY VIDEO
 (va urma...)


Si acum sa revenim la povestea noastra . Asa cum am mai scris Sf. Valentin (Valentine`s Day) poate fi vazut din 2 perspective : cea economica(pt. comercianti) si cea sentimentala(indragostiti).De fapt , principiul de functionare al partii economice este simplu . Se ia 1(una`) bucata sarbatoare oficiala si se promoveaza pana cand toata Terra a aflat de ea .Continuarea cred ca este evidenta :)

Ce puteti face astazi ?

Pai puteti sa faceti multe . In functie de bugetul de care dispuneti as putea sa va recomand :
-vizionarea unui film cu partenera/ul de viata
-o vizita pe la mall poate sunt reduceri speciale pt. azi
-cina romantica @home - @restaurant
-o plimbare in parc (se anunta o zi cu cer variabil si temp. 4-9 grade Celsius in toata tara@AN


                                                 SAU 

Pur si simplu orice va face sa va simtiti VOI 2 , IMPREUNA ! 


Desi probabil ati mai auzit asta as dori sa va reamintesc ca "Gestul conteaza" asa ca nu va panicati daca  nu aveti bani sa cumparati Luna de pe cer persoanei iubite . Ganditi-va ce ii place cel mai mult sau mai ales ce va place VOUA cel mai mult si planificati conform bugetului .

Dupa cele mai sus amintite e momentul sa revenim la o gura de oxigen optimist . Tot ceea ce trebuie sa faceti azi este sa fiti cu persoana iubita ,sa ii spuneti cel putin 1 data "TE IUBESC"  si sa fiti BINEDISPUSI .

VALENTINE`S DAY SPECIAL  VIDEO




0 comentarii: