15 februarie 2010

Jocurile Olimpice de Iarna 2010 Vancouver






ON TV : TVR1 , TVR2 , Eurosport , TVR(hd) , Eurosport(hd)
Jocurile Olimpice de Iarna 2010 - Vancouver , oficial cunoscute ca "XXI Olympic Winter Games" sau "21st Winter Olympics" sunt in fapt o Competitie Internationala cu o multitudine de discipline la care se intrec toate tarile din "Lume" (desigur cele calificate) si sunt tinute intre 12-28 Februarie in Vancouver , British Columbia , Canada , o parte dintre competitii avand loc in statiunea Whistler , British Columbia .  

Jocurile Olimpice cat si cele Paralimpice sunt organizarte de 
Vancouver Organizing Comitee(VANOC)
(asta daca va intrebati cine a facut cartile pe masa olimpica) :)


Pe partea materiala ce pot sa zic ... numai de bine pentru canadieni care au exploatat momentul asta la maximum . De la an la an fiecare organizator de JO incearca sa organizeze ceva mai tare ca cel de anul trecut si chiar se reuseste lucrul acesta . Mai jos aveti linkul video cu deschidere JO . Speechless cum ar spune un actor intr-un film american de duzina :P . 

E bine ca daca vrei sa fi conectat la toate evenimentele , intrecerile de la JO ai o multitudine de optiuni :Facebook , Twitter , AIM , pictweet ... tot ceea ce iti doresti sa fi ACOLO virtual vorbind ca daca e s-o luam live iti trebuie Viza Cananda care e gen Viza SUA  numai ca se da mai usor + alot of money (iti dai seama:)) +..+.. completati voi in commenturi . 
Una peste alta eu de-abia astept intrecerile de snowboard si nu pot decat sa va doresc vizionare placuta si Hai ROMANIA 
P.S. Fiti cu ochii pe Eva Tofalvi care are sanse la o medalie in proba de Biatlon ! ! ! 

SEMN : Oficialii JO Winter Vancouver 2010 au chemat-o la control anti-dopping deci stati cu ochii pe ea ! ! ! 


Actualizare : 

Din pacate Eva Tofalvi s-a accidentat . Jocurile Olimpice s-au incheiat pentru aceasta . Pacat pentru ea dar mai ales o pierdere grea pentru delegatia Romaniei ! 

0 comentarii: