20 iunie 2009

Liberty Parade 2009


Vara a venit , suntem in luna iunie si pe litoral , aici la Constanta incepe sa prinda contur versul "A inceput sezonul deci d`aici preia Constanta" . Totul se muta la mare , emisiuni tv , cluburi , party-uri consacrate deja incendiare . Concerte in aer liber , discoteci descoperite cu piscina sau fara ... absolut toate acestea te fac inca o vara sa cheltui si ultimul banut din buzunar in vibe`ul noptii .

Si pentru ca a aparut in sfarsit (bine.. acum 1 sapt.) imnul Liberty Parade cel pe care il asteptam sa mai scriu ceva pe blog sper ca o sa il gustati asa cum am facut si eu . Se numeste Viberz feat. Tara McDonald , prin Viberz a se intelege Activ , Optick & Play and Win . Desi unii urasc stilul Play and Win care a pus stapanire pe radiourile noastre , este foarte la moda . Si inca o chestie , Play and Win nu va urca pe scena pentru a ii linisti pe cei dezamagiti de Line-up`ul de anul acest .

Dar hai sa vorbim de Liberty Parade 2009 asa cum zice si titlul articolului . Voi face asta prin niste intrebari :

Imnul Liberty Parade :



1) Ce e Liberty Parade ?

Frate , Liberty Parade este un show muzica de mare amploare la care participa foarte multa lume .

2) Cine vine la Liberty parade ?

Vine cine vrea . Poate si pentru ca intrarea este mocca , vine foarte multa lume ... 50-60 mii de participanti , tot mai multi in fiecare an .

3) Ce muzica se asculta ?

Muzica electronica adica house . Dar parerea mea este ca la liberty nu mergi pt. ca esti fan x sau y ... mergi pentru atmosfera , pentru emotie .. iti dai seama ... o mare de oameni , e o senzatie unica .

4) Cum sa ma imbrac ?

Organizatorii spun sa vina fiecare cum ii pofteste inima . Am vazut anul trecut , petrecareti imbracati in medici , puscariasi , pacienti nebuni ... emo , house . Da-i bataie cu imaginatia .

Pana acum , pentru line-up`ul show`ului si-au confirmat prezenta Ferry Corsten si Planet Funk . Parerea mea ca vor veni si mai toti dj`ii romani care sunt pe la vibe sau mai cunoscuti . Vom vedea .

Asa ca pe 18 Iulie sunteti asteptati pe plaja din Saturn sa rupeti plaja sa va distrati , sa va simtiti bine . Daca nu aveti cu ce veni puteti veni cu trenul sau cu maxi-taxi . Trenul este mai ieftin si atmosfera este unica . Ne vedem acolo !

Daca nu v-a placut/v-a placut articolul puteti sa comentati sau sa urlati in shout box . Cele zise fiind spuse va spun sal si catch the vibe @ liberty parade .

2 comentarii:

Sunt om spunea...

"suntem in luna iulie" - vezi ca suntem in luna iunie.

Anonim spunea...

And I feel so good tonight
No one's messing with my mind ......Libertyyyyyy \:D/....:D !