16 februarie 2010

Mazare presedinte PSD



DA! Ati citit bine titlul articolului 
Vestea minunata  a aparut in ieri dimineata (15/02/2010), anuntul fiind facut de Nicusor (al nostru presedinte CJC) Constantinescu . Nicusor a mai zis ca Mazare va depune dosarul de inscriere , care btw e deja pregatit , in "cursa greilor" cand va reveni de la "dans , mare si soare" (Brazilia) .




Asa cum il stim noi pe Mazare , probabil ca va face un show de zile mari cand va anunta oficial , el cu gura lui candidatura . Probabil ca deja vi-l imaginati pe Mazare imbracat in costum de razboinic purtand o bereta rosie si tinand un discurs razboinic in fata zecilor de jurnalisti care o sa fie acolo(probabil pe campul de lupta :))
Nicusor , prieten la catarama cu Mazare a zis ca el o sa fie primul care voteaza pentru Mazare . 
Mazare a mai zis si cu alta ocazie ca nu exclude candidatura la sefia PSD, chiar si la plecarea in Brazilia a spus ca va gandi problema la cald si va comunica rezultatul cugetarilor sale la intoarcerea din vacanta . 


Ce pot sa  zic ,  omul vrea sa faca Revolutie in PSD  in stilul caracteristic . Eu unul sunt de acord cu aceasta candidatura , ba mai mult o sustin deoarece consider ca Mazare chiar poate sa scoata PSD din umbra PDL , acolo unde a intrat in momentul in care Geoana a pierdut  meciul cu Basescu . Alegerile pentru sefia PSD sunt pe 20 februarie . Vorba unui intelectual in viata "OM trai si OM vedea" . Lasati comentariile voastre ca vreau sa aud si alte reactii interesante pe tema asta :) . 


P.S. : De-abia astept sa vina Mazare din Brazilia sa anunte candidatura . Si dupa ce o va anunta sa fiti siguri ca voi scrie un articol despre asta :D .


Actualizare : 


Radu Mazare a declarat ca il sprijina pe Victor Ponta pentru sefia PSD 




Sursa : libertatea.ro

0 comentarii: