30 noiembrie 2008

CANCANUL de azi : Alegerile uninominale

"30 noiembrie 2008 , ziua in care oamenii voteaza oameni si nu liste de partid " asta pare sa fie stirea zilei care se aude la toate jurnalele de stiri pe la televiziuni . Oricat de adevarata o fi stirea , tot pe viitori pretendenti la top 300 milionari ii votam .

Si ca totul sa fie complet , ziua alegerilor a fost presarata cu tot felul de incidente la sectiile de votare . In orasul Navodari din Constanta , o tanara a fost prinsa cu o sacoasa plina cu buletine ale unor oameni care trebuiau sa voteze un anumit partid politic ... mare chestie ... avand in vedere ca urnele , sigiliile , paharele de apa , cafea si ceai , draperiile si cabinele de vot erau toate in culoarea rosie (PSD).Pai da normal , primar PSD , judet PSD , sectii de votare PSD :)) . Mentionez ca sesizarea a venit de la un lider al grupului PNL si anume Puiu Hasoti care moare de ciuda ca PNL o sa ia 10-15 % si o sa stea pe bara , in opozitie 4 ani dupa ce a furat ultimii 4 ani de guvernare cu ajutorul renumitelor guverne Tariceanu 1 & 2 . Asta este situatia domnilor . Si colac peste pupaza sa va spun ca m-a sunat o domnisoara cu voce calda si suava care ma invita din partea primarului Constantei , domnul Radu Mazare , la vot impreuna cu familia , prietenii , cunostintele , catelul si purcelul ... asta nu are nici o legatura ca judetul Constanta este fieful PSD .

Si acum ca sa trecem printr-o nota mai vesela desfasurarea zilei de azi va anunt cu stupoare ca PSD la nivel de tara conduce cu 40 % in timp ce PD-L are de-abia 20 % dar intr-adevar pana la orele 14:00 sunt aceste rezultate si doar cu caracter estimativ dar totusi ... :)) ceva se intampla

Sa va dau o stire vitala ? Fara de care nu ati putea trai ? Astazi incepand cu orele 21:00 cele 2 televiziuni de stiri principale , Realitatea TV si Antena 3 va invita sa urmariti Exit-Poll`ul la iesirea de la urne , adica rezultatele neoficiale ale alegerilor , dupa care in jurul orei 23:00 se va demara , la Realitatea TV o emisiune in care vor fi invitati castigatorii si invinsii alegerilor care vor discuta (se vor certa) despre rezultatele alegerilor , adica o seara de duminica perfecta ... in caz ca nu aveti alte planuri outdoor . Aici pun punct acestui articol dar voi reveni cu o continuare maine dupa ce se linistesc apele in politica romaneasca . Vizionare placuta ! :))

P.S.
Daca ia Becali alias Razboinicul Luminii bataie in alegeri de la Oana Mizil , declar pe proprie raspundere ca ma calugaresc :))

2 comentarii:

Anonim spunea...

Doamneee.. imi fac si cruce.
Inca o prosteala nationala, inca un compromis in plus. (bueei hai cu micu ca se arde).
Vreau s`o vad pe Udrea cum impleteste camasi de forta pentru spitalu de nebuni ( parlament).

ahaa... daa Romania.. sti bine ca eu iti pot indeplnii toate dorintele...

ELREEEE

Tzotzo spunea...

Gigi Becali : 14,95% !




si.... Oana Mizil :50,72% !!!
Asa ca, prietene, ne vedem la Manastirea Dervent :)))